Word Vriend van Fibershed

Jij hebt de kans om op een blijvende manier impact te maken door Vriend van Fibershed te worden. Met jouw maandelijkse bijdrage kunnen we experts mobiliseren en voortdurend werken aan de ontwikkeling van duurzame textieloplossingen. Jouw kleine, maandelijkse bijdrage heeft een grote, positieve invloed op onze missie.

Waarom Vriend van Fibershed worden?

  • Langdurige Impact: Door maandelijks bij te dragen, help je ons om gestaag voortgang te boeken in de ontwikkeling van regeneratieve textiel en kleding.
  • Betrokkenheid: Als Vriend van Fibershed maak je deel uit van een toegewijde gemeenschap die gezamenlijk werkt aan een duurzamere toekomst.
  • Voortdurende Innovatie: Jouw steun stelt ons in staat om voortdurend te innoveren en nieuwe benaderingen te verkennen voor milieuvriendelijke textielproductie.

Sluit je nu aan als Vriend van Fibershed

Bedrag

Jouw bijdrage wordt goed besteed.

Stichting Fibershed NL is door de belastingdienst aangemerkt als ANBI. Fibershed betaalt geen schenk- en/of erfbelasting  over de ontvangen donaties. Daarnaast biedt de belastingdienst jou of jouw bedrijf ook een belastingvoordeel, giften aan Stichting Fibershed NL zijn belastingaftrekbaar! 

Informatie maandelijkse donaties. Het door jou gekozen bedrag wordt maandelijks afgeschreven via de door jou gekozen betaalmethode. Lees hier ons annuleringsbeleid.

Nieuwbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!