Annuleringsbeleid maandelijkse donateurs

Bij Fibershed Nederland waarderen we jouw steun als maandelijkse donateur zeer. We begrijpen echter dat er momenten kunnen zijn waarop je jouw maandelijkse bijdrage wilt stopzetten. Hieronder vind je ons annuleringsbeleid om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen:

1. Opzegging van Maandelijkse Bijdrage

Om jouw maandelijkse bijdrage aan Fibershed Nederland stop te zetten, verzoeken wij je om een e-mail te sturen naar info@fibershed.nl met de volgende informatie:

  • Jouw volledige naam
  • Jouw donatienummer (indien beschikbaar)
  • De reden voor jouw annulering (optioneel, maar waardevol voor ons om te weten)
  • Het gewenste stopzettingsdatum van jouw maandelijkse bijdrage

2. Verwerking van Annulering

Zodra we jouw annuleringsverzoek hebben ontvangen via e-mail, zullen we deze zo spoedig mogelijk verwerken. Jouw maandelijkse bijdrage zal worden stopgezet vanaf de door jou opgegeven stopzettingsdatum. Houd er rekening mee dat het mogelijk is dat er nog één laatste betaling wordt geïncasseerd als jouw annuleringsverzoek wordt ingediend na de datum van de volgende geplande betaling.

3. Bevestiging van Annulering

Na verwerking van jouw annulering ontvang je een bevestigingse-mail van ons ter bevestiging van de stopzetting van jouw maandelijkse bijdrage. Als je deze bevestiging niet ontvangt binnen een redelijke termijn na het indienen van jouw annuleringsverzoek, verzoeken wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen.

4. Heractivering van Donatie

Indien je in de toekomst opnieuw besluit om ons te steunen, ben je van harte welkom om jouw maandelijkse donatie te heractiveren. Je kunt dit doen door opnieuw contact met ons op te nemen of door onze website te bezoeken en de instructies voor het instellen van een nieuwe maandelijkse bijdrage te volgen.

We willen benadrukken dat we jouw steun enorm waarderen en dat we er alles aan zullen doen om het annuleringsproces zo vlot mogelijk te laten verlopen. Als je vragen hebt over dit annuleringsbeleid of andere zaken met betrekking tot jouw donatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@fibershed.nl.

Bedankt voor jouw steun aan Fibershed Nederland!

Nieuwbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!