Goede Gespreksstof

Koop dit boek voor slechts €14,95 en krijg meer inzicht in de wereld van kleding.

€14,95

Auteur: Stijntje Jaspers, Taal: Nederlands

Dit boek, geschikt vanaf 10 jaar, neemt je mee in de wereld van kleding. Door persoonlijke verhalen van heel veel pioniers en experts leer je over alle stappen van je kleding. Je wordt aan het denken gezet over wát je koopt, hoe je met kleding omgaat en óók welke opleidingen en (toekomstige) beroepen belangrijk worden.

Wil je meer dan 10 boeken bestellen? 
Doe dat via deze link.

Verzending
De verzendkosten zijn €2,95 per boek. 

Omschrijving

Kleding komt niet door een druk op de knop uit een machine. Daar zijn heel veel grondstoffen en menskracht voor nodig. Het kost heel veel energie om een kledingstuk te maken. Bovendien zadelen we de aarde op met een enorme berg afval. Gelukkig kan het anders. En het goede nieuws is: dat gebeurt ook al. Kleding kan zelfs positief bijdragen aan mens en natuur. Zodra je dit weet en er met elkaar over in gesprek gaat, dan draag je bij aan een nieuw kledingsysteem. Daarom hebben we dit boek gemaakt!

Als je gaat lezen, volg je de stappen van de Grond-tot-Garderobe cirkel. Per stap vertellen pioniers, ondernemers, ontwerpers, makers en experts jou: HOE IS HET NU, HOE WAS HET (zo’n 100 jaar geleden) én HOE KAN HET OOK.

Goede Gespreksstof is een initiatief van Fibershed Nederland, naar een idee van Martine Nieuwenhuis, geschreven door Stijntje Jaspers en vormgegeven door Jacqueline Elich. Wereldwijd zet Fibershed zich in voor meer aanbod en diversiteit van natuurlijke vezels, die lokaler tot textiel en kleding worden verwerkt.

Specificaties

Auteur: Stijntje Jaspers
SKU: 9789090373461
Druk: 1e druk
Productvorm: Zachte kaft
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Fibershed NL
Aantal pagina’s: 88

Leveringsvoorwaarden en veelgestelde vragen

Bekijk hier de leveringsvoorwaarden en hier de veelgestelde vragen over de levering

Nieuwbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!