Help ons groeien!

Draag bij aan positieve verandering. Steun Fibershed met een donatie. Dat kan al vanaf  5 euro!

Stel je een wereld voor, zonder textielafval en waarin alles wat we maken en dragen weer als voeding terug wordt gegeven aan de natuur. 

Gezonde bodem, lucht en schoon water zijn van levensbelang. Hoewel velen zich daar bewust(er) van zijn, produceren en kopen we nog steeds vele malen meer (synthetisch en chemisch behandelde) textiel dan we nodig hebben of kunnen recyclen en opruimen. 

Het is belangrijk nu te investeren in natuurlijke grondstoffen en materialen die bijdragen aan de gezonde bodem en zo verbouwd kunnen worden dat de opname van CO2 gemaximaliseerd wordt waardoor deze een positieve bijdrage aan het herstel van ecosystemen leveren. 

Help mee met de ontwikkeling van regeneratieve textiel en kleding, en lever zo een positieve bijdrage aan het herstel van ecosystemen en onze gezondheid.

Draag bij aan het project dat jij wilt steunen!

Bedrag

Jouw bijdrage wordt goed besteed.

Stichting Fibershed NL is door de belastingdienst aangemerkt als ANBI. Fibershed betaalt geen schenk- en/of erfbelasting  over de ontvangen donaties. Daarnaast biedt de belastingdienst jou of jouw bedrijf ook een belastingvoordeel, giften aan Stichting Fibershed NL zijn belastingaftrekbaar! 

Nieuwbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!