Help Fibershed groeien!

Draag bij aan positieve verandering. Steun Fibershed met een donatie. Dat kan al vanaf  10 euro!

Waarom doneren aan Fibershed Nederland?

Bij Fibershed Nederland geloven we dat het nu de tijd is om te investeren in natuurlijke grondstoffen en materialen die bijdragen aan een gezonde bodem. Door textiel op een regeneratieve manier te verbouwen, kunnen we de opname van CO2 maximaliseren en zo een positieve bijdrage leveren aan het herstel van ecosystemen. Jouw bijdrage kan het verschil maken.

Hoe kun jij helpen?

Steun een project

Eenmalige donatie

Met een eenmalige bijdrage kun je direct bijdragen aan specifieke projecten die gericht zijn op het ontwikkelen van regeneratieve textiel en kleding. Jouw steun maakt het mogelijk voor onze experts om baanbrekend werk te verrichten en positieve veranderingen te realiseren. Draag bij aan een duurzamere toekomst.

Word vriend van Fibershed

Maandelijkse donatie

Wil jij blijvend een verschil maken? Word dan een Vriend van Fibershed door maandelijks een kleine bijdrage te leveren. Jouw voortdurende steun stelt ons in staat om onze inspanningen voort te zetten en stap voor stap te werken aan de ontwikkeling van regeneratieve oplossingen.

Samen kunnen we het verschil maken!

Help vandaag nog mee met de ontwikkeling van regeneratieve textiel en kleding, en lever zo een positieve bijdrage aan het herstel van ecosystemen en onze gezondheid. Kies de manier van doneren die het beste bij jou past en sluit je aan bij onze beweging.

Draag bij aan het project dat jij wilt steunen!

Bedrag

Jouw bijdrage wordt goed besteed.

Stichting Fibershed NL is door de belastingdienst aangemerkt als ANBI. Fibershed betaalt geen schenk- en/of erfbelasting  over de ontvangen donaties. Daarnaast biedt de belastingdienst jou of jouw bedrijf ook een belastingvoordeel, giften aan Stichting Fibershed NL zijn belastingaftrekbaar! 

Fibershed Nederland is een non-profitorganisatie die zich inzet voor de ontwikkeling van regeneratieve textiel en kleding. Jouw bijdrage helpt ons om onze missie voort te zetten. Bedankt dat je deel uitmaakt van de beweging voor een duurzamere toekomst.


Martine Nieuwenhuis

Co-founder Fibershed Nederland

Nieuwbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!