Algemene Voorwaarden Evenementen Fibershed Agenda

Algemene Voorwaarden Fibershed Agenda

 
Evenementen die gepubliceerd worden op de Fibershed Agenda zijn gericht op educatie en/of informatie over het belang en/of de herkomst van natuurlijke textiel vezels en de verwerking daarvan tot producten. Hieronder vallen bijvoorbeeld:
  • exposities
  • workshops en cursussen
  • open atelier, werkplaats bezoeken en rondleidingen
  • publieke en besloten lezingen, presentaties en  bijeenkomsten
  • verkoopactiviteiten zoals markten en pop-up stores met een informatief karakter. Verkoopactiviteiten vermelden we graag op de Fibershed Agenda, op voorwaarde dat minimaal één van de betrokken producenten en/of makers zelf aanwezig is en/of er een demonstratie van het productie- en/of maakproces wordt aangeboden, dan wel voldoende ruimte is voor communicatie van het productie proces. Enkele voorbeelden ter illustratie hiervan: Voorbeeld 1: Bezoek onze marktkraam in Oss. Je vindt er onze prachtige handgemaakte producten en we vertellen je graag hoe deze zijn vervaardigd uit lokale grondstoffen, door ons team van lokale makers, waarvan er [xxx] aanwezig zullen zijn bij dit evenement. Voorbeeld 2: Op [datum] presenteert [naam producent/maker/merk] de nieuwe voorjaarscollectie met een verrassende modeshow in onze winkel. De hoofdontwerper zal zelf aanwezig zijn om de collectie toe te lichten en vragen te beantwoorden. Voorbeeld 3: In onze pop-up store presenteren we een selectie Nederlandse ontwerpers die werken met natuurlijke materialen. Op informatie panelen kunt u meer te weten komen over deze materialen. Bij een aantal van de producten bieden we een kijkje achter de schermen. Scan de qr-code bij het product, en bekijk de video van de maker en zijn/haar werkplek.
 
Prijs: Geef aan of mensen een entree prijs moeten betalen om jouw evenement te bezoeken, of wat de kosten en voorwaarden zijn voor deelname aan de cursus/workshop.  
 
Doelgroep: Organiseer je een evenement voor een bepaalde doelgroep, geef dit dan duidelijk aan. 
 
Registratie: Geef aan of en hoe mensen zich kunnen aanmelden voor jouw evenement. Voeg bijvoorbeeld een link toe naar een registratie pagina en/of hoe zij contact kunnen opnemen. 
Met uitzondering van de evenementen georganiseerd door of in samenwerking met Fibershed Nederland, is het niet mogelijk via Fibershed Nederland registraties te verwerken.
 
Lokatie en tijd: Vermeld duidelijk het adres en het tijdstip waarop mensen verwacht worden. 
 
Aansprakelijkheid: Stichting Fibershed Nederland biedt een platform om evenementen van deelnemers aan het Fibershed netwerk onder de aandacht te brengen bij een groter publiek. Daarbij neemt zij uitsluitend een faciliterende rol. Stichting Fibershed Nederland is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de organisatie van deze evenementen en eventuele schade of diefstal tijdens evenementen zoals vermeld op de Fibershed Agenda https://fibershed.nl/fibershed-agenda/ en alle daaraan verbonden communicatiemiddelen ter promotie van deze evenementen. 

Nieuwbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!