Ontmoeting – 24 Maart 2022

Home - Blogs - Ontmoeting – 24 Maart 2022

Fibershed Nederland is een netwerk van (vee)boeren, molenaars, kaarders, spinners, wevers, breiers, viltwerkers, natuurlijke ververijen, ontwerpers, patroontekenaars, makers, merken en winkels die bijdragen aan de doelstellingen van Fibershed Nederland: Het sluiten van de Grond-tot-Garderobe cirkel in Nederland.

Stichting Fibershed Nederland zet zich in voor biodiversiteit en gezonde bodems, door het verbinden en promoten van vraag en aanbod in regeneratief geteelde vezels, circulair geproduceerde textiele producten en jouw belangen.

Op 24 Maart 2022 van 15.30-17.00uur, organiseren we onze eerste Fibershed-Ontmoeting. Tijdens dit online event vertellen we hoe jij als ondernemer, maker of onderzoeker kan bijdragen aan het sluiten van de Grond-tot-Garderobe cirkel. En gaan we graag het gesprek aan om te verkennen hoe wij jouw onderneming of initiatief vanuit Fibershed Nederland kunnen ondersteunen.

Het evenement zal plaatsvinden via ZOOM en zal 2 break-out sessies bevatten. Tijdens deze break-out sessies stellen we je voor aan andere ketenspelers in Nederland en vragen we jullie om inzichten en ervaringen te delen over de kansen en barrières voor het sluiten van de Grond-tot-Garderobe cirkel in Nederland. Je hoeft niet iets van tevoren voor te bereiden.

Het doel van deze Fibershed-Ontmoeting is om kennis te maken met elkaar, gedachten te delen, inspirerende gesprekken te voeren en mee te denken over de (toekomstige) projecten en activiteiten van Fibershed Nederland.Nieuwbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!