Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Fibershed nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen in het Nederlandse textiel waardenetwerk. Ontdek duurzame textiel ondernemers in Nederland, krijg nieuwe inzichten in natuurlijke materialen en ontvang uitnodigingen voor inspirerende events, workshops en meer.

omslag van het boek Goede Gespreksstof uitgave door Fibershed Nederland

Schrijf in voor de Fibershed nieuwsbrief

* indicates required

Selecteer alle manieren waarop u van Fibershed Nederland wilt horen:

U kunt zich op elk moment afmelden door op de link in de voettekst van onze e-mails te klikken. Stichting Fibershed Nederlands zal op geen enkele wijze contact gegevens met derden delen.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

HET NIEUWE NORMAAL IS NATUURLIJK

“Stel je een wereld voor, zonder textielafval en waarin alles wat we maken en dragen weer als voeding terug wordt gegeven aan de natuur.”

Fibershed Nederland is een netwerk van (vee)boeren, molenaars, kaarders, spinners, wevers, breiers, viltwerkers, natuurlijke ververijen, ontwerpers, patroontekenaars, makers, merken en winkels die samenwerken aan de ontwikkeling van een lokale, regeneratieve waardeketen in Nederland. 

Nieuwbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!