DEVENTER (H)EERLIJKE HANZEMARKT

DEVENTER (H)EERLIJKE HANZEMARKT

Elke laatste zaterdag van de maand in Deventer op het Grote Kerkhof. Laat u verrassen door de kwaliteit en de ambacht van de producenten. Ontdek eerlijke producten van regionale, eerlijke en authentieke producenten op de Deventer (H)eerlijke Hanzemarkt.

De behoefte aan ambachtelijk gemaakte, lekkere producten, rechtstreeks van de boer groeit. Op de (h)eerlijke hanzemarkt  staan producenten uit de regio met authentieke, pure, eerlijke en met veel kennis en ervaring gemaakte producten. Hier kun je proeven en beleven wat ambacht is. Bovendien zijn het producten met een eigen verhaal. Elke producent wil dit graag op de markt persoonlijk vertellen en laat je graag proeven. Alle producten zijn op een kleinschalige wijze gemaakt.

Het Deventer Schaapskudde Wolproject is aanwezig met een kraam waar producten te zien en te koop zijn. Er is een groep projectleden die daar zullen breien en spinnen, zodat ter plekke het ambacht gezien kan worden.

Deventer (H)eerlijke Hanzemarkt
Elke laatste zaterdag van de maand, dit jaar nog op 30 september en 28 oktober van 10.00 tot 16.00 uur, bij de Lebuinuskerk, Grote kerkhof te Deventer.

Bekijk het inspirerende programma en kom langs!

Locatie

Nieuwbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!