Feestelijke Boeklancering Goede Gespreksstof

Op 25 oktober 2023 zal het boek Goede Gespreksstof gepresenteerd met een feestelijke boeklancering tijdens Dutch Design Week in Eindhoven! 

Het boek Goede Gespreksstof geeft ouders en andere opvoeders de kans om jongeren vanaf 10 jaar mee te nemen in de wereld van de kleding: Hoe het nu is, hoe het was, en vooral hoe het ook anders kan.

Het boek laat jongeren op creatieve manier zien dat kleding geen goedkoop product is, dat er waardevolle grondstoffen zijn gebruikt om onze kleding te maken, en dat het geen wegwerpartikel is. Het boek staat vol inspirerende rolmodellen, als modeontwerper Joline Jolink, AMFI-directeur José Teunissen en MUD Jeans oprichter Bert van Son. Maar ook jongeren komen aan het woord, zoals de 12-jarige Yasmine. Zij zegt over kleding: “Ik denk er niet veel over na, over wat ik draag, maar erover leren vind ik wel leuk.”

Goede Gespreksstof is bedacht en ontwikkeld door Fibershed Nederland. Met het behalen van de crowdfunding via voordekunst.nl, kunnen de eerste 1500 exemplaren duurzaam worden gedrukt en verspreid via (online) boekwinkels, duurzame retailers en business-to-business.

Donateurs, partners en deelnemers die hebben bij gedragen aan de ontwikkeling van het boek Goede Gespreksstof ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor de feestelijke lancering. Deze uitnodiging wordt begin oktober 2023 per email verstuurd.

Lees meer over de crowdfunding campagne op onze nieuwspagina

Pers: Indien je als verslaggever geïnteresseerd bent om bij de boeklancering te zijn, laat dit alvast weten door een mail te sturen naar nanette@sfgc.nl. Vermeld je naam en media waarvoor je werkt.

Locatie

Nieuwbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!