Ontvang transitie ondersteuning

Krijg begeleiding bij de transitie naar circulaire en regeneratieve businessmodellen

Fibershed Waardenetwerk

Benieuwd hoe jouw organisatie (bio)circulaire en regeneratieve businessmodellen kan integreren? Wij helpen je kansen te identificeren. Als non-profit organisatie zijn we onafhankelijk en kunnen we een competitieve prijsstelling aanbieden.

Voor wie?

Senior management en directieniveau. Het is noodzakelijk dat de groep de benodigde beslissingen kan nemen en de visie voor de organisatie kan neerzetten en opvolgen. We adviseren om dit traject met 1 tot 5 personen te doorlopen. Hierbij is het van belang om verschillende expertises hierin samen te laten werken. Bijv. productontwikkeling (ontwerp/inkoop) | verkoop/marketing | planning/finance.

Verkenningsgesprek


We starten met een verkenningsgesprek. Hierin delen we op basis van jullie uitdagingen en kansen een aantal mogelijkheden om al mee te beginnen. Na dit gesprek, op basis van jullie voorkeuren ontvang je een aanbod op maat voor het vervolgtraject.

Het vervolgtraject

Dit strategische traject heeft een looptijd van 6 tot 24 maanden en kan bestaan uit:
 • Identificeren van kansen en nieuwe businessmodellen
  De industrie moet veranderen. Wij helpen door gezamenlijk kansen te identificeren, afhankelijk van de fase waarin de organisatie zich bevindt en jullie specifieke vraagstukken. We laten zien welke circulaire en regeneratieve businessmodellen geschikt zijn.
 • Coachingsessies
  Welke stappen kun je op korte, middellange en lange termijn nemen als organisatie?
  We begeleiden je bij de uitdagingen van de dagelijkse praktijk en bieden praktische inzichten die jou helpen bij het identificeren van concrete oplossingen en toepassingen. Daarbij onderscheiden we 4 fases, van verkenning tot toepassing in de praktijk.
 • Het identificeren van geschikte materiaalsoorten en productietechnieken
  Ontdek welke natuurlijke materialen en productietechnieken in Nederland beschikbaar zijn.
 • Eén of meerdere materiaalworkshops
  In samenwerking met ons netwerk organiseren we materiaalworkshops waarin je kennis kunt maken met één of meerdere inheemse natuurlijke grondstoffen uit Nederland. In deze workshop nemen we je mee door de productieketen van grond tot garen en stof. Je leert over de herkomst van de grondstof en de stappen die nodig zijn om hier textiel van te maken.
 • Het sluiten van de keten
  We introduceren je bij relevante leveranciers en samenwerkingspartners in Nederland voor het ontwikkelen van je product- of dienst.

Prijs

Vanaf 500 euro ex BTW voor de het verkenningsgesprek. Daarna ontvang je van ons een aanbod op maat voor het vervolgtraject.

Interesse?

Nieuwbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!